KONKURRANSEREGLER OG VILKÅR

Følgende konkurranseregler gjelder for deltakere i konkurransen «Vinn en tur for 2 til Barcelona, og se Barca spille på camp Nou»

Kriteriene for konkurransen som står i beskrivelsen av konkurransen må være oppfylt for å kunne vinne.

1. For å delta i konkurransen må du svare på 4 spørsmål om Beko, og du må også svare på hvorfor akkurat du skal vinne premien. Alle i konkurransen kan kun delta én (1) gang per. person. Ingen kjøp er nødvendig, men internettilgang og en gyldig e-mailadresse er nødvendig.

  2. Premie: Det vil kun velges en (1) vinner, og vinneren vil få en premie bestående av følgende: To (2) økonomibilletter fra Norge til Barcelona tur-retur. To (2) netter med losji (3-4 stjerners hotell bookes av Beko/ Grundig Nordic AS), samt 2 kampbilletter for å se FCB spille på Camp NOU under oppholdet. Premieturen vil ta sted våren 2020, og vinneren vil bli informert om dato etter at konkurransen er avsluttet.

  3. Konkurranseperioden løper fra fredag 27. juli 2019 klokken 23.59. til mandag 05. august 2019 klokken 23.59.

  4. Vinneren trekkes og kontaktes av Beko/Grundig Nordic AS i uke 32 via mail og presenteres også på Bekonorge sin Instagram, samt på denne siden. Får Beko ikke svar av vinneren i løpet av syv (7) dager, forbeholder Beko / Grundig Nordic AS seg retten til å utnevne en ny vinner.

  5. Alle deltakere må delta under eget navn, og på vegne av seg selv. Beko Norden/ Grundig Nordic AS forbeholder seg retten til å beholde opplysningene som er gitt før premien leveres/utbetales.Vinnerens navn kan brukes i markedsføring av konkurransen når vinneren annonsere/presenteres på sosiale medier. Gjennom deltakelse i konkurranser/aktiviteter godkjenner deltakerne en slik bruk.

  6. Du må være bosatt i Norge og være 18 år eller eldre for å delta. Er vinneren under 18 år, må foreldre eller foresatte gi samtykke til at vinneren kan motta premien.

  7. Vinneren velges av en jury bestående av tre ansatte i Beko/Grundig Nordic AS. Juryens avgjørelse er endelig. Prosedyre: Juryen vil trekke ut ti (10) potensielle deltagere, av disse vil juryen velge ut en (1) vinner av konkurransen.

  8. Beko/Grundig Nordic ikke ansvarlig for eventuelle følgekostnader knyttet til premien eller bruken av dem - så som for eksempel transport til avreisested, kost, tilleggsaktiviteter- og utstyr, og annet som ikke er beskrevet som en del av premien.

  9. Vinneren kan ikke bytte premien mot økonomisk kompensasjon eller overføre premiekravet til andre personer eller organisasjoner.

  10. Eventuell premieskatt eller avgifter skal betales av vinneren selv. Vinneren er selv ansvarlig for å melde inn gevinst til skatteetaten.

  11. Ved alle premier med reiser gjelder 18 års aldersgrense for å kunne gjøre bruk av premien (alternativt i følge med foresatte hvis ikke annet er avtalt). Beko /Grundig Nordic AS er ikke ansvarlig for å skaffe til veie en ekstra reise eller på annen måte legge til rette for at foresatte kan reise sammen med en ikke myndig premievinner.

  12. Vinneren er selv ansvarlig for at hans/hennes og hans/hennes medreisende har gyldig pass og annen dokumentasjon som kreves for innreise til Spania.

  13. Beko / Grundig Nordic AS er ikke ansvarlig for reiseforsikring og vinneren reiser på eget ansvar. Det påligger vinneren selv å tegne relevant reiseforsikring for premiereisen dersom vinneren ønsker å være forsikret.

  14. Beko / Grundig Nordic er ikke ansvarlig for innstilte fly,  og konsekvenser dette måtte medføre for vinneren.

  15. Beko /Grundig Nordic er ikke ansvarlig for tekniske feil på sosiale medier, telefon, SMS, e-post eller brev ved deltakelse i konkurransen, som ligger utenfor vår rimelige kontroll.

  16. Ved deltakelse i konkurransen, aksepterer deltakerne disse konkurransereglene og de beslutninger Beko/ Grundig Nordic kan komme til å ta vedrørende vinneren, endringer i periode, opplegg eller gjennomføring av konkurransen, som endelige og definitive.

  17. Beko / Grundig Nordic AS forbeholder seg retten til å utestenge deltakere om de bryter reglene, jukser, skaffer seg urettmessige fordeler eller forsøker å sabotere konkurransen/aktiviteten.

  18. De som har en «fotball banning order» – eller er på en liste over kjente «Hooligans», har ikke mulighet til å vinne eller delta i konkurransen.

  19. Beko/Grundig Nordic AS forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold når som helst under konkurranseperioden.

  20. Alle personopplysninger behandles i henhold til GDPR. Denne konkurransen er ikke sponset eller støttet av Instagram, Twitter eller Facebook.

  21. Ansatte i Elkjøp, Beko / Grundig Nordic AS, deres nærmeste familie, eller andre personer involvert i denne konkurransen kan ikke delta i eller vinne konkurransen.